EXCLUSIV | Andreea, fiica lui Nick N&D: “Mi-aș dori că toată lumea să aibă o relație cum o am eu cu tata” + Ce sfat i-a dat

16 07. 2024, 13:23

Pe Andreea, fiica lui Nick N&D, am întâlnit-o în culise laZiua lui Ștefan”, evenimentul organizat de Connect-R cu ocazia împlinirii celor 42 de ani. Tânăra era la muncă și nu neapărat la distracție. Era singură, fără tatăl ei, despre care ne-a spus este un părinte minunat cu care are o relație extraordinară.

Andreea ne-a dezvăluit pentru ce se pregătește, cum sunt orele în studio petrecute cu tatăl ei, Nick N&D, dar și cine face primul pas spre împăcare atunci când cei doi au discuții contradictorii.

Andreea, fiica lui Nick N&D, pasionată de editare si filmare

Ce faci în seara asta, laZiua lui Ștefan”, în culise?

Sunt în calitate de content creator, ocup de paginile Music Lover, și altele. Îmbin munca cu distracția.

Ai decis mergi pe acest drum? fie practic un job? Sau e hobby?

Pot să zic că asta este un hobby de-al meu, de când sunt mică. Îmi place foarte, foarte mult să editez și să filmez. Nu știu, cred că m-am născut cu chestia asta, habar n-am, dar nu vreau neapărat să zic că vreau să urmez doar drumul ăsta. Am foarte multe pasiuni, și make-up ul, și dansul, și cântatul. Oamenii nu prea știu că mie îmi place să cânt pentru că nu mi-am afișat chestia asta.

Am spus că mă afișez pe latura asta doar atunci când o să știu că pot să susțin concerte Live, că pot să fiu un artist complet. Până atunci nu o afișez și latura asta. Dar când o să fiu sigură pe mine și când o să simt că pot să le arăt oamenilor ceea ce sunt și ceea ce pot să fac în domeniul artistic… atunci da. Până atunci fac și activez în domeniile astea, o să vreau să mă apuc și de make-up mai serios, dar vedem.

Andreea: „M-a învățat să fiu foarte darnică, nu fiu un om așa, chitros”

O piesă cu tata?

Este. Dar v-am zis, când o să mă simt pregătită cu adevărat și când o să am abilitățile pe care îmi doresc eu le am…

Cel mai prețios sfat pe care l-ai primit de la tata?

Sfat foarte bun… sau nu știu dacă neapărat sfat, dar m-a învățat să fiu foarte darnică, nu fiu un om așa, chitros. M-a învățat fiu foarte prietenoasă și să nu mă uit mereu după bani. nu pun banii niciodată pe primul loc. Asta ar fi cel mai bun sfat pe care mi l-a dat.

„Tata mă susține în orice fac”

Te susține faci muzică?

Da, tata mă susține în orice fac și mulți ar crede că … “vrea și ea cânte pentru cântă taicăsu”. Dar nu are absolut nicio legătură. Asta este, vine din mine și tot ceea ce fac tata mă susține. Și nu mă îndeamnă asta pentru vreau eu faci aia. Fă ce vrei să faci”. Și mă susține în toate domeniile pe care vreau să le urmez.

Te corectează în studio când faceți piese, când cântați?

Da, foarte, foarte mult, mă corectează, dar în privat! E un mare critic. De foarte multe ori când cânt îmi reproșează că vezi că chestia aia n-a fost OK, dar în privat mi le reproșează. Și eu le “macerez”, zic așa, și încerc le bag la cap și să schimb.

S-a întâmplat vreodată te enerveze foarte tare cu criticile? te scoată din sărite?

Da. De foarte multe ori. Îmi țin toți nervii în mine. Are dreptate, dar eu enervez rapid, sunt foarte vulcanică. Poate nu pareși el e la fel. dați seama sunt multe discuții contradictorii, dar în mare pare suntem ok.

Andreea, fiica lui Nick N&D: „De cele mai multe ori eu greșesc”

Cât ține supărarea?

Stăm vreo 2-3 ore certați, oarecum. E mult spus stăm… eu cu nervi, el cu nervi. Și apoi ori vine el zicăhai ne împacăm”, dar mai rar asta. Când își și el seama poate a exagerat un pic prea mult. Dar de cele mai multe ori eu greșesc, logic, și duc șimi cer scuze. Ne pupăm, ne împăcăm.

Care sunt cele mai frecvente motive de discuții?

Cele mai banale motive. Sau poate pentru enervez eu prea repede, de asta cred avem discuții contradictorii.

El te corectează în sensul bun și tu te enervezi…

Da, am uneori reacții așa… foarte vulcanice fără mi dau seama… Recunosc chestia asta. Dar avem o relație specială, e o relație chiar foarte frumoasă. Mi dori toată lumea aibă o relație cum o am eu cu tata. Chiar dacă ne maicertăm”… dar toate discuțiile astea sunt în sensul bun.

Sursa Foto: Instagram.com